Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Diaform+
  2024-02-09 10:52:25, péntek
 
  4 Február 09:04

"Sokak számára a következő 3 hónap lesz az utolsó az életükben..."
Bartha figyelmezteti a cukorbetegeket a halálveszélyre.
Az egyik fő tévhit a magyar cukorbetegek körében, amelyek az emberek életét megrövidíti.
Bartha Péter Európa kitüntetett doktora. Az ország legjobb szakembere a cukorbetegség kezelése területén. Minden cukorbetegségben szenvedő híresség hozzá vár időpontra. Páciensei között vannak betegek Franciaországból, Németországból, Nagy-Britanniából és más országokból is. Bartha Péter Európa egyik legbefolyásosabb endokrinológusa. 32 ismeretterjesztő könyvet írt, illetve majdnem száz tudományos folyóiratokban megjelent cikk szerzője.





Bartha Péter ritkán ad interjút, de most beleegyezett, hogy megválaszolja tudósítónk kérdéseit. Az alábbiakban néhány fontos tanácsot talál, amelyek segítenek a cukorbetegség leküzdésében.

DR. BARTHA PÉTER BIZTOSÍT MINKET ARRÓL, HOGY A LEGTÖBB 2-ES TÍPUSÚ CUKORBETEGSÉG GYÓGYÍTHATÓ A JELENLEGI ISMERETEKKEL!

Az anyagban érintett témák:

Mi a legfontosabb a cukorbetegség kezelése során?
Miért nem tud a cukorbetegek 95%-a megbirkózni a betegségével?
Milyen esetekben van esélye a betegeknek teljesen kigyógyulni a cukorbetegségből?
MILYEN MODERN MÓDSZEREK LÉTEZNEK A BETEGSÉG KEZELÉSÉRE?
Bartha Péter:

Jelenleg a metformin tartalmú készítmények képezik a legtöbb kezelésének alapját a cukorbetegek számára. Ez egy tévút a betegek és a tapasztalatlan orvosok körében A metformin számos betegség provokátora lehet és korai halálhoz is vezethet. Ez az anyag nem gyógyít. Ha 2-es típusú cukorbetegség miatt fordult orvoshoz, és az orvos metformin tartalmú készítményt ír fel vagy ilyen készítmény képezi a kezelés alapját, akkor jobban teszi, ha azonnal búcsút is vesz az orvostól.

Összeszedtük egy csokorba a metformin hatóanyagú készítményeket: Bagomet, Vero-Metformin, Glicomet, Glikon, Gliminfor, Gliformin, Glucophage, Glucophage Long, Dianormet, Diaformin, Langerin, Metadien, Metospanin, Metfogamma, Metformin, NovaMet, NovoFormin, Orabet, Siofor, Sophamet, Formetine.

Ezek a készítmények csupán kritikus értékre emelik a vér inzulinszintjét. A nagy mennyiségű inzulin sűrűbbé teszi a vért, olyan állaga lesz mint a sűrített tejé. A nagy mennyiségű inzulin súlyos károkat okozhat a szervezetben. Szó szerint felemészti a májat, a vesét és egyéb kiválasztó szervekre is káros hatással van. Az inzulin szerkezete és hatása hasonló a gyomorsavhoz. Képzeljék csak el, mi történne, ha gyomornedv töltené meg a belső szerveit. A sav egyszerűen tönkretenné azokat!

A magasabb inzulinszint a sejteket felemésztve rendellenes sejtosztódást okoz, ami tulajdonképpen már rákhoz vezet. A statisztikai adatok szerint épp ez az, ami A CUKORBETEGEK 38%-ÁNÁL RÁKOS MEGBETEGEDÉSEKET OKOZ.

Ezenkívül pedig a magas inzulinszint tehet arról is, hogy az ereket gyors léptékben benövi a koleszterin, ugyanis az inzulin miatt a sűrű vér nagyon lassan folyik az erekben, ami kedvez a koleszterin lerakódásának, ez pedig akár eltömődéshez is vezethet. Ennek eredményeként az erek eltömődnek koleszterinnel, ami viszont a vérnyomás növekedéséhez vezet. Ez a tünet a cukorbetegek 98% -ánál jelentkezik. Előfordulnak más szív- és érrendszeri problémák is.

A metformin alapú terápia fenyegető következményeinek listája:

Gyomor- és bélrendszeri betegségek (leggyakrabban hasmenés, gyomorégés, böfögés, gyomorfekély)
Magas vérnyomás (különösen az esti órákban), fejfájás, füldugulás, pánikrohamok
Májzsugorodás: a májban kötőszövet alakul ki, és leáll a vér tisztítása, aminek következtében az egész test méreganyagokkal telik meg.
​Vesekő jelentkezik a sók és a cukor intenzív kiválasztása miatt.
Rákos megbetegedések
Korai halál a megrepedt erek következtében
Vakság
A különféle betegségek kialakulása természetesen a készítmények szedésének időtartamától és mennyiségétől is függ, valamint mindig vannak egyéni faktorok is. Azonban ezektől TELJESEN NEM LEHET MEGSZABADULNI





Riporter: "Ha a metformin ennyire veszélyes, miért írják fel az orvosok?“

Bartha Péter: Sajnos, távolról sem minden orvos gondoskodik a páciensei egészségéről. Mi több, senkit sem érdekel! Csak végzik a munkájukat, és felveszik a fizetést. Nem érdekli őket, hogy jól vagy-e vagy sem. Habozás nélkül felírják azt, amit a hatóságok vagy a WHO javasol. Azonban ezen készítmények fő hatóanyaga a metformin, mivel ennek az eladása nagyon jó nyereséget hoz. Igen, hatnak, de csak rövid ideig.

És hát a közöny nem gyógyít! A betegek általában nem tudják, milyen következmények várják őket a készítmények folyamatos szedése mellett, és az orvosok nem tartják szükségesnek, hogy ezt megosszák velük.

A cukorbetegség kémiailag agresszív szerekkel történő kezelése igazi bűncselekmény! A 2-es típusú cukorbetegség gyógyítható! Fontos, hogy a megfelelő terápiát válasszuk ki!

Gyakran jönnek hozzám olyan betegek, akiket több évig metforminnal kezeltek. Ezek a beteg rendszerint koraidős emberek.

Leggyakrabban véletlenül fedezik fel a betegeknél a 2-es típusú cukorbetegséget a vizsgálat során. Mindemellett meg kell jegyezni, hogy általában eddig a pontig a betegek általában jól érzik magukat, nincs különösebb panaszuk, így nem is igen gondolják, hogy magas a vércukorszintjük. És ekkor felírják nekik a metformint, aminek az adagját egyre csak növelik.

Ennek eredményeképpen bár a cukor leesik, de az ember állapota idővel csak fokozatosan romlik. A beteg krónikus fáradtságra kezd panaszkodni,ezt az elhízás követi, és a vérnyomással is problémák jelentkeznek, nem beszélve az állandó fejfájásról. Este megdagad a láb, reggel az arc. Zúg az ember füle. Az ujjak és a végtagok zsibbadása jelentkezik, bizsergést érez az ember. A látás és a memória romlik.

Az orvosok azt mondják erre, hogy ez a cukorbetegség! De ezt tulajdonképpen az inzulin okozza! Pontosabban a metformin, ami serkenti a hormonok termelését, mondhatni abnormális értékekig emeli azt!

AZONBAN NEM SZABAD AZT GONDOLNI, HOGY A CUKORBETEGSÉGET EGYÁLTALÁN NEM KELL KEZELNI. Ha a közül kell választani, hogy metforminnal kezelje a cukorbetegségét, vagy egyáltalán nem kezelje azt, egyértelműen az első lehetőséget kell választania. Ugyanis a 2-es típusú cukorbetegség kezelés hiányában még gyorsabban öl.





Ugyanúgy fognak kinézni a belső szervek, mint a kandírozott cseresznye.

Az erek és a belső szervek összefonódnak!

Képzeljen el egy kandírozott cseresznyét vagy egy málnát. Ugyanez történik a cukorbetegség során is az erekkel. Az erek falait cukor borítja be és törékennyé válnak. Ennek eredményeképpen az erek se nem szűkülnek, se nem tágulnak, egyszerűen elvesztik ezt a képességüket. Először a kis erek halnak el, majd a közepesek, végül pedig a nagyok. A vérellátás romlásával krónikus betegségek alakulnak ki.

A cukorbetegség belülről falja fel az embert:

Látásvesztés

A cukorbetegség vaksághoz is vezethet. A cukorbetegségben a látás helyreállítása még lézeres korrekcióval sem lehetséges, mivel a retina leválása többszörös vérzés következtében következik be.

Vesekárosodás

A cukor egyszerűen eltömíti a húgycsövet. Ennek eredményeképpen a vesék környezete nagyon édes lesz. A cukor olyan, mint egy tartósítószer, konzerválja a veséket, és azok így fokozatosan elpusztulnak. A krónikus veseelégtelenség csak a jéghegy csúcsa. Akár el is veszítheti a veséit.

Az ízületek merevvé válnak.

Az ízületek mozgását a szinoviális folyadékot biztosítja. Amikor az erek felhagynak az ízületek táplálásával, nem szabadul fel több szinoviális folyadék. Ennek eredményeként az ízületek kiszáradnak és összeomlanak. A beteg elviselhetetlen fájdalmat tapasztal. Még a fájdalomcsillapítók sem segítenek. Az ízület teljesen bezár. A beteg teljesen elveszíti a mobilitását.

Az idegrendszer felmondja a szolgálatot.

Az idegek, mint sok más szerv is, szenved a felesleges cukortól. Idővel a cukorbetegeknél pszichózis alakul ki, és érzelmileg instabillá válnak. A depresszió az ember állandó társa lesz, semmihez nincs kedve az embernek. Csak feküdni és aludni akar az ember.

A bőr állapota romlani kezd!

Először kiszárad, karcolások jelennek meg rajta, majd ekcéma és fekélyek is jelentkezhetnek. A bőr után az izmok és a csontok indulnak pusztulásnak. Kellemetlen szag jelentkezik. Ez pedig üszkösödéssel végződik.

A cukorbetegség egy alattomos betegség. Talán még azt is ki merem jelenteni, hogy az egyik legveszélyesebb. Sajnálom a cukorbetegséggel diagnosztizált betegeket. Próbálok segíteni nekik, de minden csak rajtuk múlik.

Riporter: "Hogyan kezelhetjük a cukorbetegséget, ha nem használunk metformint? Vegyük például az átlagos nyugdíjast, akinél az életkor előrehaladtával cukorbetegség alakul ki. A vércukor szintje megemelkedik. Tegyük fel, hogy metformint szed, és nem érzi jól magát. Mit lehet tenni, hogy kezeljük a cukorbetegséget? Meggyógyulhat-e orvosi segítség nélkül?"

Bartha Péter: Szeretném emlékeztetni Önöket, hogy a 2-es típusú cukorbetegség rendkívül összetett jelenség, egy veszélyes szisztémás betegség. Ez nem egy megfázás vagy egy hasmenés. A helyzet sokkal rosszabb. A betegség az egész szervezet szintjén jelentkezik, ezért szisztémás kezelést követel meg. Az inzulinszint megemelése NEM ELEGENDŐ, mi több, KÁROS.

Nem azért hoztuk létre ezt a terméket, hogy gazdaggá tegyük a külföldieket!

A cukorbetegség kezelésének összetettnek kell lennie, és csak olyan gyógyszerekkel történhet, amelyek amellett, hogy csökkentik a vércukorszintet, biztonságosak is az egész szervezet számára.

Ha a cukorbetegség önkezelésére szolgáló készítményekről beszélünk, akkor a Diaform+ ajánlom. 2022 -ben a Queen Mary Kórház Diabetológiai és Endokrinológiai Központja fejlesztette ki. Ez nem egy olyan vegyi anyag, mint a metformin, ez EGY DIABÉTESZ ELLENES KOMPLEX, AMELY TÖBB MINT 60 (!) különböző aktív összetevőt tartalmaz.

A Diaform+ fontos vitaminokat, makro- és mikrotápanyagokat tartalmaz, 28 növényi kivonatot tartalmaz, amelyeket a világ különböző részein gyűjtöttek össze.

A Diaform+ előnye, hogy nem károsítja a szervezetet. Mi több, a cukorbeteg szervezetét meg is erősíti. De ami a legfontosabb, hogy minden tekintetben pozitív hatással van a betegségre.





60 különböző hatóanyagot tartalmaz: ez nagyon sok. Nincs még egy ilyen készítmény a világon, amely ilyen gazdag összetétellel büszkélkedhet.

A Diaform+ hatékonysága példátlan! Miután elkezdtük ajánlani ezt a komplexet a betegeinknek, a teljes gyógyulás aránya 96%-kal megnőtt. Ez azt jelenti, hogy 100-ból 96 ember teljesen meggyógyult. Többé már nem magas a cukruk és jól érzik magukat.

Vannak jól ismert történetek azokról az emberekről, akik a Diaform+ segítségével megszabadultak a cukorbetegségtől, és elmondták a médiában is a gyógyulásukat.





Prágai András: "Most már remekül érzem magam! A Diaform+ segített a teljes felépülésben, és most már visszatértem a teljes élethez és a munkához, amit annyira szerettem."






Tamási Péter: "Sajnos senki sincs bebiztosítva. Vigyázzanak magukra és az egészségükre! Kezdjék el időben a kezelést! Örülök, hogy Isten meghallgatta az imáimat és rátaláltam a Diaform+ra."

Egy őszinte levél a cukorbetegség kezeléséről

Szeretném megosztani Önökkel Rátkai Szabina történetét, aki egy ugyanolyan nyugdíjas, mint a szomszéd néni vagy a nagymamája. Őt nem kezeltük a klinikánkon (nem tudott eljönni hozzánk, mert rosszul érezte magát). A Diaform+ot én tanácsoltam neki telefonon. Mert mostanra ez már lehetségessé vált.

Íme a levele.
TÉMA NÉLKÜL
RÁTKAI SZABINA <szabina.ratkai56@gmail.com>

nekem

Miért tartanak más orvosok titokban egy ilyen csodálatos készítményt, mint a Diaform+? Borzalmasan szenvedtem. 28 éves korom óta vagyok beteg. 49 éves korom óta már a betegség szövődményeitől is szenvedek. Ráadásul a lábaimon és az ujjhegyeimen lévő sebek be is feketedtek. Már a halálos ágyamban feküdtem. Az orvosok azt mondták, hogy nem sok időm maradt hátra.

Jó életem volt, de nem akartam meghalni. Még akkor sem, amikor hisztérikusan azt kiabáltam, hogy meg akarok halni. A klinikájuk volt az én utolsó reményem. Tudtam, hogy sikeresen kezelik a cukorbetegséget, de még mindig valahogy nem tudtam elhinni, hogy lehetséges a javulás, hiszen mindenki azt mondta, hogy ez nem gyógyítható, és hogy minden hiába. Ezért nem mentem el a klinikára. De aztán valahogy megláttam Önt a tévében, és úgy döntöttem, felhívom.

Köszönöm a tanácsokat és az Ön által felírt Diaform+át. Azonnal elkezdtem használni. Azóta egy év telt el, és én még mindig élek. És most már mondhatom, hogy sokáig fogok élni! Az orvosok szerint a vércukorszintem normalizálódott. De én is érzem, hogy jobban vagyok. 10 év után először érzem magam ilyen egészségesnek és már nem érzem magam cukorbetegnek! Jól alszom, már nem vagyok folyton szomjas, és a fáradtság és a gyengeség jelei is megszűntek. A vérnyomásom már nem magas. Most már mindent rendesen látok! Nagyon köszönöm Önöknek ez a terméket!

Rátkai Szabina, 67 éves Egy cukorbetegségben szenvedő magyar nyugdíjas. Egerben él.

Riporter: "Mondja csak, hogyan lehet megszabadulni a cukorbetegségtől a Diaform+ segítségével?"
Bartha Péter: Lehetővé teszi, hogy otthoni körülmények között megszabaduljon a cukorbetegségtől! A Diaform+ 2-3 hónap alatt teljesen helyreállítja a hasnyálmirigy működését.

A készítmény mindenkinek segít, beleértve a legyengült immunitással rendelkező embereket is.

A Diaform+ kezelés időtartama 1 hónap, és szükség esetén megismételhető.

Az erek regenerációja

A Diaform+ fő hatása nemcsak a magas vércukorszint megszüntetése, hanem a glükózszint helyreállítása is. Feloldja azt a cukrot is, amely már behatolt az érfalakba. Olyan, mintha az erek falai megszabadulnának a jégtől, és újra képesek lennének összehúzódni és tágulni. A vérrögök feloldódnak, az erek kitisztulnak. Ezért a vérnyomás nem emelkedik meg, a gyengeség és az aluszékonyság megszűnik, a sebek és vágások gyógyulni kezdenek. Az ember energikusabbnak érzi magát.

A vércukorszint stabilizálódása

A Diaform+ nem növeli az inzulinszintet, ezért ártalmatlan. A készítmény rendkívül jótékony hatással bír, csökkenti az inzulinrezisztenciát. Ez egy kiváló szer. A készítmény biológiailag aktív összetevői közvetlenül behatolnak az izmokba, a zsír és a máj sejtjeibe, és így stimulálják őket, hogy jobban reagáljanak a hormon jelenlétére a vérben. Az orvostudományban ezt a folyamatot "másodlagos sejttanulásnak" nevezik. Ennek következtében idővel a sejtek aktívabban kezdik fogyasztani a glükózt, ami a vér glükózkoncentrációjának csökkenéséhez vezet. A szervezet számára ez a legbiztonságosabb módja a glükóz ártalmatlanításának.

A betegek a nap minden szakában jól érzik magukat, beleértve az étkezés utáni időt is. Már nem éreznek szomjúságot, megszűnik az ekcéme és a kiütés, és a nemi szervek viszketése is megszűnik. Ezt követően a betegek ritkábban járnak WC-re.&#8232;Ami a fizikai mutatókat illeti, a glikohemoglobin szintje csökken, ahogy a cukor és az aceton koncentrációja is csökken a vizeletben.

Eltűnik a fölösleges zsír!

A túlsúly 4-5-szörösére súlyosbítja a cukorbetegek állapotát. Pont ezért is a Diaform+ egyik fontos hatása a fogyás. Ennek több oka is van: Először is, a sejtek aktívabban dolgozzák fel a cukrot és alakítják át azt energiává. Másodszor pedig a komplex erősen koncentrált királydinnye kivonatot tartalmaz, amely a legerősebb természetes zsírégető.

10 kg-os súlyvesztés esetén a cukorbetegség veszélyes következményeinek kockázata közel 50% -kal csökken.

A potencia stabilizálódása

Sok cukorbeteg impotens. A Diaform+ egyik csodálatos hatása, hogy normalizálja a tesztoszteron szintjét, amely segít visszaadni az egészséges potenciát. A férfiak akár 50-60 éves korukban is szexelhetnek.

Javítja a bőr, a csontok és az izmok állapotát

Még a súlyosan sérült bőr is helyreáll. Begyógyulnak a fekélyek, abbamarad a gennyesedés. Ugyanez történik a csontokkal, az összetételük helyreáll és a csontok megerősödnek. Helyreállítja a szöveteket és az izmokat rugalmassá teszi.






Pillangóhatás minden cukorbeteg számára!

A Diaform+ hatása olyan, mint egy pillangó szárnyának csapása, ami a belső szervek regenerálódásának láncreakcióját indítja el és így javítja az egészséget. Kezdve az erek helyreállításával és a látás, valamint az ízületek rengenerálódásával.

Könnyed ébredés

Reggel könnyen felébred, és könnyen kikel az ágyból, nem kell megerőszakolnia magát, hogy fel tudjon kelni, a láb bemelegítése és nyújtózkodás nélkül is kipattan az ágyból. Reggel a test teli van energiával és erővel.

Finom reggeli

Különböző termékekkel egészítheti ki az étrendjét, nem kell többé szigorú diétákat követnie. Újra érezni fogja az ételek ízét, amiket most még alig tud felidézni. Nincs több alacsony szénhidráttartalmú diéta. Élvezheti kedvenc ételeinek ízeit!

Hősies erő

A házat elhagyva többé nem kell aggódnia a lábai miatt, a gyaloglás többé nem lesz megterhelő, elmehet akár egész nap is, a lábai akkor sem fáradnak el, és nem dagadnak meg. Szandálok, cipők és zoknik: semmi sem hagy nyomott a dagadt lábakon.

Abszolút nyugalom

Nyugodt és ellazult az ember. Nincs több fájdalom, ami nem engedi az embert koncentrálni. Amikor semmi sem fáj, az ismerős dolgok, hangok, szagok új színben tűnnek fel előttünk.

LÁTÁS

Még a súlyosan sérült látás is fokozatosan helyreáll. Amit korábban ködnek látott, tisztává válik. Láthatja a busz számát messziről is, képes lesz újra megcsodálni a természet szépségét.

De ami a legfontosabb, meghosszabbítja az ember életét! Még idős korban is egészségesnek és energikusnak érezheti magát. Nem kell többé a rokonaira és a családjára utalnia magát, saját maga is tud gondoskodni magáról.




A Diaform+ hiánya a magyar gyógyszertárakban!

Riporter: Amennyire én tudom, rendkívül nehéz fellelni a Diaform+ot a gyógyszertárakban. Ugyanis ritkán van készleten. Ez valóban így van? És mit javasolna a magyar cukorbetegeknek?"

Bartha Péter: Igen, így van. A Diaform+ot csak kis és korlátozott mennyiségben állítják elő, ezért nem kapható a gyógyszertárakban. A legyártott adagok nagyobb része, sajnos, külföldre kerül, a másik részét pedig magánklinikák vásárolják fel.

De jó hírem is van az olvasók számára. Konzultáltam a kollégáimmal, és úgy döntöttünk, hogy az általunk vásárolt Diaform+ egy részét felajánljuk a készítmény kedvezményes terjesztésére. Bármely magyar megrendelheti ezt a szert, még azok is, akik külföldön élnek. A kiszállítás az Európai Unió egész területén lehetséges. Ahhoz, hogy a terméket kedvezményes áron kapja meg, részt kell vennie az alábbi sorsoláson.

A Diaform+ megvásárlásának feltételei kedvezményes áron:
18 év feletti magyar állampolgárok vehetnek benne részt.
A promóciós termék csak Magyarországon és az EU országaiban regisztrált felnőtt állampolgárok számára érhető el.

Csak személyes használatra vásárolható meg.
Ez azért szükséges, mert sokan kereskedői szándékkal vásárolnak.

A készítmény csak a hivatalos nyereményjáték keretében kapható.
A promóciós csomagok korlátozott száma miatt a terméket az oldalon található hivatalos nyereményjátékon keresztül értékesítik.

Fontos! Tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy február a legkedvezőbb idő arra, hogy az ember elkezdje a diabétesz kezelését. Az átlagos hőmérséklet stabilizálódásának köszönhetően az anyagcsere felgyorsul, javul a szervezet vérkeringése, jobb a szervek vérellátása, és javul a szervek oxigénellátottsága is, így termék hatékonysága is nő. 67% -kal gyorsabb a gyógyulás, mint a többi évszakban.

FIGYELEM: A forgalmazó promóciójának részeként, amely csak 09.02.2024 -ig tart, a Diaform+ 15%-50% kedvezménnyel vásárolható meg. A sorsoláson való részvételhez nyissa ki az alábbi ajtók egyikét, nyerjen személyes kedvezményt, és töltse ki adatait a megjelenő űrlapon. Az akciós termékek csak korlátozott mennyiségben kaphatók!

A sorsolás kizárólag magyarországi olvasóink számára kerül megrendezésre. A többi kedvezményt 09.02.2024 -ig biztosítjuk minden résztvevőnek!
Vegyen részt a sorsoláson, és akár 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Diaform+ terméket.

TALÁLJA EL, MELYIK AJTÓ MÖGÖTT LAPUL AZ 50%-OS KEDVEZMÉNY!

3 db Zőld- Sárga- Szürke.
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Címkék: cukorbetegségtől, orvostudományban, vércukorszintjük, megbetegedéseket, megszabadulnának, ismeretterjesztő, legbefolyásosabb, nyereményjátékon, cukorbetegségben, cukorbetegséggel, cukorbetegségből, franciaországból, veseelégtelenség, stabilizálódása, energikusabbnak, inzulinszintjét, cukorbetegséget, cukorbetegeknél, elviselhetetlen, eredményeképpen, endokrinológiai, cukorbetegségét, vércukorszintem, normalizálódott, cukorbetegeknek, megerőszakolnia, szövődményeitől, megvásárlásának, készítményekről, vércukorszintet, méreganyagokkal, glikohemoglobin, meghosszabbítja, következtetésre, endokrinológusa, jelentkezhetnek, magyar cukorbetegek, emberek életét, ország legjobb, cukorbetegség kezelése, alábbiakban néhány, cukorbetegség leküzdésében, anyagban érintett, cukorbetegek 95%-a, betegeknek teljesen, metformin tartalmú, legtöbb kezelésének, cukorbetegek számára, tapasztalatlan orvosok, metformin számos, orvos metformin, kezelés alapját, Bartha Péter Európa, Bartha Péter, BARTHA PÉTER BIZTOSÍT MINKET ARRÓL, HOGY LEGTÖBB, TÍPUSÚ CUKORBETEGSÉG GYÓGYÍTHATÓ JELENLEGI ISMERETEKKEL, MILYEN MODERN MÓDSZEREK LÉTEZNEK BETEGSÉG KEZELÉSÉRE, Glucophage Long, RÁKOS MEGBETEGEDÉSEKET OKOZ, TELJESEN NEM LEHET MEGSZABADULNI, AZONBAN NEM SZABAD AZT GONDOLNI, HOGY CUKORBETEGSÉGET EGYÁLTALÁN NEM KELL KEZELNI, Mary Kórház Diabetológiai, Endokrinológiai Központja, DIABÉTESZ ELLENES KOMPLEX, AMELY TÖBB MINT, Prágai András, Tamási Péter, Önökkel Rátkai Szabina, TÉMA NÉLKÜL, RÁTKAI SZABINA, Rátkai Szabina, Európai Unió, TALÁLJA EL, MELYIK AJTÓ MÖGÖTT LAPUL AZ, Zőld- Sárga- Szürke,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Az igazi szeretetért rendszeri...  Sokan azt tartják  Tavaszi kép  Fekete István - Akác  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Png ház  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Png csokor  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Popper Péter szavai  Png csokor  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nagyi telefonál  A jó emberek mindig szépek mar...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Reggel van  Png fotel  Png csokor  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Bounty krémes  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Jó éjszakát  Szívem  Egy bizonyos határt  Ágai Ágnes – Csendélet  Szép álmokat!  George Byron - Ahogy itt jár -...  A boldog családok mind hasonló...  képre írva  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Szép estét  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Soha ne kedvezz...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png cica  Nem tudhatod  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Png lepke  Szívem  Facebookon kaptam  Alázat  Paul David Tripp Április 20  Minden harmadik...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Leonardo da Vinci gondolata  Bounty krémes  Tanuld meg ezt a versemet  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Éretlen vers  Egy maradéktalanul uralt világ  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás 
Bejegyzés Címkék
magyar cukorbetegek, emberek életét, ország legjobb, cukorbetegség kezelése, alábbiakban néhány, cukorbetegség leküzdésében, anyagban érintett, cukorbetegek 95%-a, betegeknek teljesen, metformin tartalmú, legtöbb kezelésének, cukorbetegek számára, tapasztalatlan orvosok, metformin számos, orvos metformin, kezelés alapját, metformin hatóanyagú, készítmények csupán, nagy mennyiségű, sűrített tejé, inzulin szerkezete, belső szerveit, magasabb inzulinszint, sejteket felemésztve, statisztikai adatok, magas inzulinszint, ereket gyors, inzulin miatt, koleszterin lerakódásának, erek eltömődnek, vérnyomás növekedéséhez, metformin alapú, esti órákban, májban kötőszövet, egész test, cukor intenzív, megrepedt erek, különféle betegségek, készítmények szedésének, metformin ennyire, páciensei egészségéről, hatóságok vagy, eladása nagyon, betegek általában, készítmények folyamatos, cukorbetegség kémiailag, 2-es típusú, megfelelő terápiát, beteg rendszerint, vizsgálat során, adagját egyre, cukor leesik, ember állapota, beteg krónikus, elhízás követi, állandó fejfájásról, ember füle, végtagok zsibbadása, memória romlik, inzulin okozza, hormonok termelését, közül kell, első lehetőséget, belső szervek, kandírozott cseresznye, kandírozott cseresznyét, cukorbetegség során, erek falait, vérellátás romlásával, cukorbetegség belülről, cukorbetegség vaksághoz, látás helyreállítása, retina leválása, cukor egyszerűen, vesék környezete, cukor olyan, krónikus veseelégtelenség, jéghegy csúcsa, ízületek merevvé, ízületek mozgását, szinoviális folyadékot, erek felhagynak, ízületek táplálásával, ízületek kiszáradnak, beteg elviselhetetlen, ízület teljesen, beteg teljesen, idegrendszer felmondja, felesleges cukortól, cukorbetegeknél pszichózis, ember állandó, csontok indulnak, alattomos betegség, egyik legveszélyesebb, cukorbetegséggel diagnosztizált, átlagos nyugdíjast, életkor előrehaladtával, vércukor szintje, veszélyes szisztémás, megfázás vagy, helyzet sokkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 42 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1152
  • e Hét: 9797
  • e Hónap: 16169
  • e Év: 66960
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.